Termeni de utilizare a site-ului Vandlaptop.ro

1. Informatii despre site

1. 1. Site-ul web Vandlaptop.ro este proprietatea firmei HUACA MEDIA SRL cu sediul in Str. Virgiliu, Nr. 17-19, Ap 4, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul Nr. Ord. Registru Comertului: J40/6063/2010, C.I.F: RO 27056259, numit pe parcursul acestor termeni Vandlaptop.ro
Adresa email de contact : info@vandlaptop.ro

1.2. Vandlaptop.ro este un site web de gazduire gratuita de anunturi de vinzari sau cumparari de laptopuri. Echipa sau angajatii Vandlaptop.ro nu vind laptopuri si nu intermedieaza vinzarile/cumpararile anuntate prin acest site. Utilizatorii inregistrati care pun anunturile sunt singurii responsabili cu privire la ofertele introduse. Singura activitate a Vandlaptop.ro este cea tehnica de asigurare a functionarii site-ului si a accesibilitatii acestuia.

1.3 Prin acest document sunteti notificati ca Vandlaptop.ro nu isi asuma nicio raspundere cu privire la calitatea sau corectitudinea anunturilor.

2. Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul si design-ul Vandlaptop.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau sunt proprietatea Vandlaptop.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati, drepturile de proprietate intelectuala si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

2.2  In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Vandlaptop.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la info@vandlaptop.ro cu drepturile incalcate pentru a permite administratorilor Vandlaptop.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform legii 365/2002 privind comertul electronic.

2.3. In cazul anunturilor facute publice de utilizatorii inregistrati, Vandlaptop.ro functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu putem fi facuti responsabili pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Din cauza numarului mare de anunturi gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati. Desi depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul site-ul Vandlaptop.ro fiind comunicarea publica a anunturilor legale de vinzare de laptopuri, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditiile va rugam sa ne trimiteti un email la info@vandlaptop.ro cu drepturile incalcate, mandatul dvs. si anunturile identficate la care va referiti pentru a permite administratorilor Vandlaptop.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform art 14 din legea 365/2002 privind comertul electronic.  De asemenea, ne rezervam dreptul de a va cere mai multe informatii care sa demonstreze incalcarea drepturilor dvs. de proprietate intelectuala, in cazul in care acest lucru nu este evident.

2.4  Puteti vizualiza continutul Vandlaptop.ro doar pentru folosinta dvs. personala.
Este interzisa orice utilizare a continutului Vandlaptop.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Este interzisa trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei. De asemenea nu este permisa modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra. Nu aveti dreptul sa indepartati insemnele care identifica dreptul de autor al Vandlaptop.ro asupra site-ului.Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: info@vandlaptop.ro.

3. Suspendarea accesului
Vandlaptop.ro poate sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut  fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale.

4. Schimbari ale site-ului
Vandlaptop.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau ori anunturile publicate. De asemenea, Vandlaptop.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole si  responsabilitati

5.1. Accesul dvs. la anumite servicii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Vandlaptop.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati logout din contul dvs. de utilizator al Vandlaptop.ro, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestuia.

5.2.  Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Vandlaptop.ro cu terte persoane. Vandlaptop.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Vandlaptop.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la continutul sau. Inregistrarea in cadrul acestui site este gratuita si Vandlaptop.ro isi rezerva dreptul de a sterge 2 conturi facute de aceiasi persoana si a interzice pe viitor accesul la acest site celor care incalca aceste reguli.

5.3. Nicio transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Vandlaptop.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs.risc.

6. Inchiderea contului

Utilizatorii pot oricand cere inchiderea contului accesand acest formular.

7. Viata privata

7.1 Informatii generale
Vandlaptop.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site.

Vandlaptop.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal cu numarul 12191.

Vandlaptop.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Vandlaptop.ro, Str. Virgiliu, Nr. 17-19, Ap 4, Sector 1, Bucuresti, e-mail info@vandlaptop.ro

Scopul colectarii datelor este posibilitatea de a fi contactat cu privire la anuntul dvs., atit de catre noi cit si de catre alti utilizatori ai site-ului ca potentiali cumparatori. Ne rezervam posibilitatea sa folosim datele colectate cu privire la informarea de campanii promotionale desfasurate de Vandlaptop.ro.

7.2 Informatii cu caracter personal colectate

Vandlaptop.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai in doua circumstante: direct de la utilizatorul inregistrat si din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduieste siteurile noastre.

Colectam informatie furnizata direct de utilizator atunci cand va faceti un cont la Vandlaptop.ro, si cind va putem cere este numele dvs., adresa dvs. de e-mail, numarul dvs. de telefon ca si alte informatii personale. Datele pot fi corectate in sectiunea Contul meu, accesibila pe parcusul intregii vizite. Anumite date pot fi facute public pe site, in masura in care dvs activati aceasta optiune. Pentru realizarea unui cont si adaugarea unui anunt este obligatorie ca cel putin o data de contact sa fie facuta publica.

Colectam informatii din raportul de trafic al serverului astfe: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., cum ar fi adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. Vandlaptop.ro, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata.

7.3. Folosirea informatiilor

Vandlaptop.ro foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

  • Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita in scopul contactarii dvs.Vandlaptop.ro va dezvalui informatia identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti doar daca exista consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta. In acelasi timp insa, Vandlaptop.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cind este cerut de o autoritatea competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Vandlaptop.ro;
  • Informatia colectata din raportul de trafic al serverului Vandlaptop.ro: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. Vandlaptop.ro  colecteaza pe o perioada determinata adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, uneori, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP, dar aceste informatii pot fi trimise catre organele juridisctionale abilitate, in conformitate cu legea romana in vigoare.

7.4 . No-Spam

Vandlaptop.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului.

8. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe Vandlaptop.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Vandlaptop.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Vandlaptop.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Vandlaptop.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Vandlaptop.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

9. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare instantelor romanesti competente, avind in vedere sediul Vandlaptop.ro.{include file="_footer.html"}