Tableta & Telefon Allview Alldro 3g Full HD cu garantie

Laptop

Allview

alldro 3g

 
Inscris de: piesegsm001
Data anunt: 21 July 2013
Membru din: 12-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:
Tableta & Telefon Allview Alldro 3g Full HD cu garantie Tableta & Telefon Allview Alldro 3g Full HD cu garantie Tableta & Telefon Allview Alldro 3g Full HD cu garantie Tableta & Telefon Allview Alldro 3g Full HD cu garantie

Este cumparata in martie 2013 cu garantie 2 ani
Se poate folosi cu cartela de internet de la digi,cosmote,vodafone etc,cele din stickurile de net,cat si cu cartela telefonica,si se poate vorbi de pe el
Configuratie:
Procesor 1.2 cortex a8 many core
1GB DDR3
Android 4.0 ice cream
Full HD 1080 hdmi
Wifi
Bluetoh
Camera vga
Memorie interna 4gb pana la 32gb
G-senzor
Multitasking
Timp asteptare 62 ore
Timp convorbire 6 ore
Timp navigare 4 ore
Rog si ofer seriozitate

Allview anunta lansarea tabletei AllDro Speed 3G, primul model din gama care se conecteaza la internet 3G fara modem atasat si care realizeaza apeluri de voce in toate retelele. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandvich si este prevazuta cu un ecran capacitiv de 7” multitouch, un procesor Multicore Cortex A8 la 1,2 GHz, un procesor grafic Mali 400 MP, o camera foto frontala si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G.

AllDro Speed 3G are alaturi de 3G integrat si functia de telefon prin care realizeaza apeluri de voce. Prin aceasta functie tableta se comporta ca un telefon. Dispune de agenda in care pot fi salvate mii de contacte si trimite mesaje sau initiaza apeluri utilizand handsfree prin bluetooth.

Datorita configuratiei tehnice performante, cu AllDro Speed 3G utilizatorii se pot bucura de toate functiile celui mai popular sistem de operare, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Prin procesorul Cortex A8 la 1,2 Ghz tableta suporta playback, streaming video de pana la 1080P 3D si cele mai avansate jocuri video 3D.

Dimensiunile tabletei aduc un grad sporit de mobilitate utilizatorilor care o pot folosi oriunde s-ar afla pentru a interactiona in retelele de socializare, a se relaxa cu diverse aplicatii si jocuri android sau pentru a citi documente si carti electronice. In ceea ce priveste navigarea pe internet, suportul Flash Player si HTML 5 permite streaming video fluent in interiorul paginilor web si reda filmelor fie din retea sau You Tube.

Localitate: bucuresti
Share on facebook Tweet this Salveaza pe email Recomanda 450 lei

Vizualizari: 1667

Alte laptopuri de la piesegsm001: